ΕΛΛΑΔΑ iwriter 0 2020-01-27

Το Olympia Forum θα πραγματοποιηθεί 24 –26 Απριλίου 2020 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, από την εφημερίδα «Πατρίς», τη Β’ αρχαιότερη καθημερινή εφημερίδα στην Ελλάδα.

Η φετινή διοργάνωση, ανανεωμένη και με υψηλούς προσκεκλημένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. H νέα αυτή συνέργεια θα προσδώσει ευρωπαϊκή διάσταση και διεθνή προοπτική στην πρωτοβουλία, που σκοπό έχει την ενδυνάμωση του διαλόγου για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Tο Olympia Forum φέτος, τελεί υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, και αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και κυβερνήσεων άλλων χωρών, διεθνών και περιφερειακών οργανισμών, ΜΚΟ, ακαδημαϊκών φορέων, τοπικών και περιφερειακών διοικήσεων, καθώς και εμπειρογνώμονες, στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Τύπου.

Στόχος του Olympia Forum είναι να αποτελέσει μια «πλατφόρμα», προκειμένου να αναδειχθούν επιλεγμένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, αλλά και οι πρακτικές καλής διακυβέρνησης εντός των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων, για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή καινοτόμων στρατηγικών περιφερειακής ανάπτυξης.

Η περιφερειακή πολιτική αποτελεί ζωτικό μέρος της στρατηγικής της ΕΕ, με στόχο την οικονομική ολοκλήρωση, τη συμπεριληπτική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, ενώ η αποκέντρωση εξελίσσεται σε βασικό πυλώνα διαχείρισης τοπικών και εθνικών ζητημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με : info@olympiaforum.gr

Γραφείο Πύργου Ηλείας /κα Παυλίνα Λιαροπούλου / τηλ.: 2621030087

http://www.olympiaforum.gr/


Πηγή