ΕΛΛΑΔΑ iwriter 0 2020-01-23

Στιγμές τρόμου έζησε μία νεαρή γυναίκα το βράδυ της Τρίτης την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της.

Η νεαρή γυναίκα, κουβαλούσε τις τσάντες με τα ψώνια και περπατούσε στο δρόμο όταν είδε δίπλα της ένα λευκό βανάκι δίπλα της. Ο οδηγός του οχήματος σταματάει δίπλα της, ανοίγει το παράθυρο και αρχίζει να της μιλάει. Η νεαρή τον αγνοεί, ανοίγει το βήμα της και προχωρά στο δρόμο για το σπίτι της.

Εκείνος την ακολουθεί με το αυτοκίνητο ώσπου φτάνουν στις γραμμές του τρένου. Η γυναίκα θεωρεί πως τελείωσε το μαρτύριο της αφού εκείνος δεν μπορεί να περάσει τις γραμμές με το αυτοκίνητο. Ο άνδρας όμως κατεβαίνει από το όχημα και ξεκινά να τρέχει για να την προλάβει. Η κοπέλα πανικοβάλλεται και αρχίζει να τρέχει.

Ο άνδρας επιστρέφει στο όχημα και απομακρύνεται από το σημείο. H 30χρονη έχει πανικοβληθεί και προσπαθεί να φτάσει το σπίτι της το οποίο δεν απέχει πολλά μέτρα όταν ξαφνικά αναγνωρίζει το αυτοκίνητο το οποίο είχε κάνει τον κύκλο και βρέθηκε στην μικρή πλατεία που υπάρχει στο σημείο.

«Δεν έβλεπα κανέναν γύρω μου, έψαχνα απεγνωσμένα έναν άνθρωπο να με βοηθήσει αλλά ήμουν άτυχη. Προκειμένου να μην με δει και συνεχίσει να με ενοχλεί κρύφτηκα στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας. Ήταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα εκεί και πήγα και χώθηκα ανάμεσά τους. Έψαχνα το κινητό μου για να καλέσω την αστυνομία και δεν μπορούσα να το βρω από την ταραχή μου. Δεν ήθελα να με ακούσει» εξομολογείται η γυναίκα στο Tempo24.news.

«Πέρασε τουλάχιστον ένα τέταρτο και όσο εγώ κρυβόμουν εκείνος έκανε κύκλους στην πλατεία και φώναζε “που είσαι”. Έκλαιγα και παρακαλούσα να βγει ένας άνθρωπος έξω να με βοηθήσει» δηλώνει η 30χρονη.

Τελικά ο άνδρας αποχώρησε και η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της. «Δεν θα ξαναπεράσω ποτέ από αυτό το στενό, θα προτιμήσω να κάνω τον κύκλο και να περπατήσω περισσότερο. Ήταν ένας εφιάλτης! Δεν ξέρω τι ήθελε από εμένα αυτός ο άνθρωπος αλλά σίγουρα ήθελε να μου κάνει κακό».

Πηγή