ΕΛΛΑΔΑ iwriter 0 2019-12-02

Η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του Δ. Αχαρνών, Ελένη Σαχσανίδου μετά από πολύμηνη δοκιμασία έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Δημοτική Σύμβουλος, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, καθηγήτρια, η Ελένη Σαχσανίδου δεν εγκατέλειψε ποτέ την προσπάθεια.

Τα συλλυπητήριά του για τον άδικο χαμό της αντιδημάρχου εξέφρασε ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός: “H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Ισότητας & Δημόσιας Υγείας, Ελένη Σαχσανίδου έφυγε από κοντά μας για να ταξιδέψει στην γειτονιά των αγγέλων, έχοντας δώσει με γενναιότητα και αξιοπρέπεια μια μεγάλη αλλά άνιση μάχη. Αποχαιρετούμε με σεβασμό μία εργατική συνάδελφο, μία εξαιρετική μητέρα και κυρίως μία πολύ καλή φίλη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της”.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, ημέρα της εξόδιου ακολουθίας της Αντιδημάρχου Ελένης Σαχσανίδου, οι υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων θα παραμείνουν κλειστές, σε ένδειξη πένθους.

Εξαιρούνται οι υπηρεσίες Πρωτοκόλλου, Ληξιαρχείου, των Παιδικών Σταθμών του ΝΠΔΔ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» και του ΝΠΔΔ Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Αρωγή».

Πηγή