ΕΛΛΑΔΑ iwriter 0 2019-04-22

Βρέθηκε η συμβιβαστική λύση

«Χρυσή τομή» φαίνεται ότι βρέθηκε στη διαφορά μεταξύ της Αννίτας Πάνια και της εταιρείας παροχής ιατρικών υπηρεσιών σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου, που εκπροσωπεί τη δεύτερη.

Όπως μεταδίδει το «Έθνος», η εταιρεία απέσυρε τη μήνυση σε βάρος της τηλεπαρουσιάστριας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αννίτα Πάνια δεν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της «ANNITA Airlines» χθες Κυριακή, αφού η Ελληνική Αστυνομία την αναζητούσε στα όρια του αυτόφωρου.

Δύο αστυνομικοί με περιπολικό την περίμεναν έξω από το κανάλι λίγο πριν την εκπομπή της, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Το ένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την παρουσιάστρια, ήρθε σε συνέχεια μηνυτήριας αναφοράς από την εταιρεία παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι υπήρχε συμφωνία να προβάλλεται συγκεκριμένο προϊόν (ιατρική κάρτα) παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια (μεταξύ άλλων), αιφνιδιαστικά το κανάλι και η ηγεσία του δημιούργησε ένα δικό του αντίστοιχο ιατρικό προϊόν (πακέτο ιατρικών υπηρεσιών).

Το οποίο άρχισε να διαθέτει και παράλληλα με ένα mail ενημέρωσε την μηνύτρια εταιρεία ότι σταματούσε να προβάλλει τις πληρωμένες διαφημίσεις για τις οποίες υπήρχε σύμβαση μέχρι το καλοκαίρι.


Πηγή