Στα χέρια της αστυνομίας και το δεύτερο ζευγάρι για την άγρια δολοφονία

Το ζευγάρι κατονόμασε ο συνέταιρος του 39χρονου θύματος που από χτες κρατείται για την υπόθεση της δολοφονίας.

Δολοφόνος ήταν ο… συνέταιρος!
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον και το δεύτερο ζευγάρι που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ.

Μετά τις αγωνιώδεις έρευνες των αξιωματικών που χειρίζονται την υπόθεση ο νεαρός άνδρας που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του συνεταίρου του θύματος αλλά και η σύντροφος του που φέρεται να έχει διαδραματίσει και εκείνο ρόλο στην υπόθεση της δολοφονίας συνελήφθησαν. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τα ίχνη τους και γνώριζαν ότι το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη αν και για λίγο καιρό είχαν φύγει από το νησί.

Το ζευγάρι κατονόμασε ο συνέταιρος του 39χρονου θύματος που από χτες κρατείται για την υπόθεση της δολοφονίας.

Πώς ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης η ΕΛΑΣ

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και οι κάμερες ασφαλείας έριξαν φως στην δολοφονία και έδειξαν το δρόμο για τις έρευνες και τις προσαγωγές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνέταιρος φέρεται να μετέφερε το πτώμα στον τόπο που το ξεφορτώθηκαν, οδηγώντας το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο στην συνέχεια εγκατέλειψε για να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του. Το υλικό από κάμερα ασφαλείας είναι αποκαλυπτικό, όπως λένε κάποιες πληροφορίες.

Ο συνέταιρος «καρφώνει» τον φίλο του, όμως οι αστυνομικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί ως προς τους ισχυρισμούς που προβάλλονται περί απειλών και στο βάθος «βλέπουν» οικονομικές δοσοληψίες και χρωστούμενα.

Όπως έγραψε το Cretalive, θεωρείται παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξει σφοδρή σύγκρουση θέσεων ως προς την υπεράσπιση των εμπλεκομένων, με το μεγάλο βάρος να πέφτει στους δύο άνδρες. Προς το παρόν είναι γνωστοί μόνο οι ισχυρισμοί που προβάλλει ο συνεταίρος και οι θέσεις της φίλης του.

Είναι ωστόσο ανατριχιαστικό ότι ο άνθρωπος με τον οποίο επέλεξε να συνεργαστεί ο 39χρονος Ιάκωβος και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του, ήταν εκείνος που κρυβόταν πίσω από την δολοφονία του. Όλες αυτές τις ημέρες μαζί με την φίλη του έπαιζαν …θέατρο. Το γεγονός ότι συνελήφθη πριν τρεις ημέρες για καταδικαστικές αποφάσεις δεν ήταν τυχαίο και ήταν ένας καλό τρόπος για την ΕΛ.ΑΣ να τον έχει υπό κράτηση μέχρι την στιγμή που θα έφθαναν οι απαντήσεις που ήθελε στην διάθεση της

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner