Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 41χρονος διαρρήκτης που είχε ρημάξει την Χαλκιδική

Συνολικά έξι διαρρήξεις, σε τρία σπίτια, δύο καταστήματα, αλλά και ένα παρεκκλήσι, διέπραξε 41χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος, το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της Κυριακής έως το πρωί της Δευτέρας διέρρηξε ένα παρεκκλήσι στον Πολύγυρο αφαιρώντας ένα εικονοστάσι.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και βρέθηκε χθες το πρωί σε δρόμο στην ίδια περιοχή, εγκαταλελειμμένο το εικονοστάσι με διαρρηγμένο το παγκάρι.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε ο 41χρονος και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία, μία τραπεζική κάρτα υπαλλήλου, μία συσκευασία με σκόνη ναρκωτικού δισκίου άνευ ιατρικής συνταγής, καθώς και το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε από το παγκάρι.

Από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος το τελευταίο δίμηνο ενεργώντας κυρίως βραδινές ώρες και παραβιάζοντας τις πόρτες, διέρρηξε τρία γραφεία και δύο καταστήματα και επιχείρησε να διαρρήξει άλλο ένα γραφείο αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 815 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 970 ευρώ.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner