Τραυματίας Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. από Καζακστανό σκληρό κακοποιό τα ξημερώματα στην Καλλιθέα

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που εκτελούσαν υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, εντόπισαν όχημα (ταξί), για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 27-2-2016 από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, να κινείται στην Καλλιθέα. Στησυμβολή των οδών Αγίων Πάντων και Ελ. Βενιζέλου, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να προχωρήσουν στον έλεγχο του οδηγού όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε σε κόκκινο σηματοδότη.

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν το όχημα πεζοί, πλην όμως ο οδηγός του οχήματος κινήθηκε αιφνιδίως κατά αυτών, πραγματοποιώντας ελιγμό και τραυμάτισε ελαφρά στα πόδια έναν αστυνομικό παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε ο τελευταίος για να τον αποφύγει. Ένας από τους υπόλοιπους αστυνομικούς πυροβόλησε μία φορά κατά του οχήματος για να ανακόψει την πορεία του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του. Ο τραυματίας οδηγός μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β σε Νοσοκομείο και ο τραυματίας αστυνομικός στο 401 Γ.Σ.Ν Αθηνών.

Όπως εξακριβώθηκε, οδηγός του οχήματος είναι 40χρονος ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για πληθώρα διακεκριμένων κλοπών και εμπορία ναρκωτικών, πράξεις για τις οποίες του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner