Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο με 41 συλλήψεις

Σαράντα ένα άτομα συνελήφθησαν στην Πελοπόννησο κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, ενώ έγιναν έλεγχοι σε 800 άτομα και σε 696 οχήματα και προσήχθησαν 137.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις, για παράνομη οπλοκατοχή, για υποθέσεις ναρκωτικών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Μεταξύ των συλληφθέντων, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακορείου Ειδήσεων, είναι και έντεκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας μία περίπτωση κλοπής μοτοσικλέτας 33χρονου, που είχε σημειωθεί στις 29 Νοεμβρίου του 2015 στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός νεαρού 21 ετών, ενώ εξαρτήματα της μοτοσικλέτας βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Τέλος, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής στο σπίτι 28χρονου, που σημειώθηκε στις 8 Αυγούστου 2013 στην Καλαμάτα. Και γι’ αυτήν την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 36χρονου Γεωργιανού.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 208 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πέντε παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και έξι παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν 5,1 γραμμάρια χασίς, μικροποσότητα ηρωίνης, ένα πιστόλι REPLICA, ένα μαχαίρι και ένα γεωργικό εργαλείο στην Κορινθία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπους εισαγγελείς.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner