Συνελήφθη στο “Ελ. Βενιζέλος” 39χρονος Νιγηριανός για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 29-1-2016, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 39χρονος υπήκοος Νιγηρίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από τις Βρυξέλες.

Ο 39χρονος μετέφερε, δια της μεθόδου της καταπόσεως, μέσα σε τέσσερις (4) αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους  -88- γραμμαρίων.

Επιπλέον, από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα εννέα (79) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους -35,7- γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των -3.620- ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner