Μητέρα και πατριός συνελήφθησαν για τη δολοφονία του γιου

Εντάλματα σύλληψης για τον πατριό, αλλά και για την ίδια τη μητέρα του 23χρονου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί πριν από τέσσερα περίπου χρόνια σε αγροτική έκταση, εξέδωσε ο εισαγγελέας Κοζάνης.

Και οι δυο συνελήφθησαν νωρίς σήμερα το πρωί, στην Αθήνα, με την κατηγορία της δολοφονίας του γιου τους, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.

Μετά από σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια από τη στιγμή, στις 18 Φεβρουαρίου 2011, της εξαφάνισής του (και τέσσερα και πλέον χρόνια από την ημέρα -24 Σεπτεμβρίου 2011- που βρέθηκε το πτώμα του, σε αγροτική έκταση που ανήκει στην οικογένεια του πατριού του), η συγκλονιστική αυτή εξέλιξη έρχεται να σοκάρει την περιοχή, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, καθώς η δολοφονία του νεαρού πήρε τεράστια έκταση, κυρίως λόγω των συνεχώς ερευνών και εκπομπών της Αγγελικής Νικολούλη.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, αλλά ειδικά από την ημέρα εντοπισμού (από κυνηγό) της σορού, οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό του, αλλά και στην ίδια τη μητέρα του, που είχαν απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη, αναζητώντας τον 23χρονο.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα, τόσο η μικρή τοπική κοινωνία της Σιάτιστας, όσο και το πανελλήνιο ψιθύριζε πως «τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους». Η επιμονή αντρών της Ασφάλειας Κοζάνης, αλλά και το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης-θρίλερ από τον σημερινό ανακριτή της Κοζάνης οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης και του πατριού, αλλά και της μητέρας του, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια διαμένουν στην Αθήνα.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner