Ανήλικος «μάζεψε» μέσα σε ένα βράδυ 13.000 ευρώ αλλά έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 3 κλοπών και 6 απόπειρες κλοπών, από καταστήματα στην πόλη των Σερρών.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 16 προς 17 Ιανουάριου του 2016, ο ανήλικος ενεργώντας κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο (κατσαβίδι), διέρρηξε τις κεντρικές εισόδους 7 καταστημάτων, καταφέρνοντας να αφαιρέσει από το εσωτερικό των 3 καταστημάτων, συνολικά το χρηματικό ποσό των 13.085 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.

Το ίδιο χρονικό διάστημα ο 17χρονος επιχείρησε να διαρρήξει ανεπιτυχώς 2 ακόμη καταστήματα στην ίδια πόλη.

Σημειώνεται ότι ο προαναφερόμενος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner