ΤΩΡΑ: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη 33χρονου που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 33χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις της αστυνομίας, έχει μαζί του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κι έχει διαφύγει σε δασώδη περιοχή, κοντά στα όρια των νομών Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, στην περιοχή της Φαλαισίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, χθες τα ξημερώματα, αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας, ερευνώντας πληροφορία που είχαν για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, από την Αθήνα στη Μεσσηνία, έστησαν μπλόκο κοντά στα διόδια Βελιγοστής, επί του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης-Καλαμάτας.

Ο δράστης, αντιλαμβανόμενος τον έλεγχο, έκανε ελιγμούς και στιγμιαία εμβόλισε τα περιπολικά, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές και διέφυγε, ενώ συνελήφθη ένας 55χρονος συνεργός του, που επέβαινε σε άλλο όχημα και φέρεται να λειτουργούσε ως προπομπός.

Ακολούθως, σε έρευνα που έγινε στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκε το αυτοκίνητο του δράστη, κοντά στο χωριό Λεοντάρι Φαλαισίας, και ο ίδιος ο 33χρονος εντοπίστηκε πλησίον, μέσα σε άλλο αυτοκίνητο, που οδηγούσε έτερος 38χρονος συνεργός του, ο οποίος και συνελήφθη.

Αντίθετα ο 33χρονος μεταφορέας πρόλαβε και πάλι και διέφυγε στο δάσος, μαζί με το εμπόρευμα που μετέφερε και παρά την καταδίωξη που ακολούθησε, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner