Συγκλονιστική αποκάλυψη: Τι είδε η ιατροδικαστής στο “κατεψυγμένο” πτώμα του ναυτικού;

Φως σε ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα στα ελληνικά χρονικά αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που βρίσκεται σε εξέλιξη στο πτώμα του 63χρονου πρώην ναυτικού, ο οποίος βρέθηκε σε εμβρυακή στάση μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Οι αρχές βρήκαν… κατά τύχη τη σορό του άτυχου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη όταν δικαστικός επιμελητής πήγε στο διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα. Τότε, αποκαλύφθηκε το μακάβριο εύρημα. Το γεγονός πως το πτώμα του 63χρονου ήταν παγωμένο “απαγόρευε” τη νεκροψία – νεκροτομή για να αποκαλύψουν οι αρχές την αιτία θανάτου.

Επιλέχθηκε να αφεθεί να ξεπαγώσει με φυσικό τρόπο ώστε να μη χαθούν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στον δολοφόνο ή τους δολοφόνους ή συνεργούς στο έγκλημα. Το πτώμα ξεπάγωσε το πρωί της Παρασκευής (15.01.2016) και η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαργιανού ξεκίνησε τη νεκροψία – νεκροτομή.

Η ιατροδικαστής αντίκρισε το πτώμα του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού τυλιγμένο με ένα σεντόνι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ίχνη αίματος στο ύψος του κεφαλιού και της πλάτης. Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι τον είχαν επίσης τυλίξει με σελοφάν και σακούλες, ήταν δεμένος χειροπόδαρα, ενώ είχε σακούλα δεμένη με μονωτική ταινία και στο κεφάλι του.

Τον άτυχο Βασίλη Κοκκίνη αναγνώρισε και επίσημα ο αδερφός του, ο οποίος κλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15.01.2016) στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της αναγνώρισης.

Το διαμέρισμα της οδού Ευαγγεληστρίας, στου οποίου το σαλόνι βρέθηκε ο καταψύκτης με το πτώμα του 63χρονου, είχε ενοικιαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο από 43χρονη υπήκοο Βουλγαρίας και εν διαστάσει σύζυγο του 63χρονου θύματος. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε εξαφανιστεί την ίδια περίοδο που χάθηκε από προσώπου Γης και ο πρώην σύζυγος της.

Ο λογαριασμός, ο χωρισμός και η επιμέλεια του παιδιού
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια Αττικής, από καταθέσεις και μαρτυρίες συγγενών και φίλων του θύματος, προκύπτει ότι ο πατέρας του 63χρονου πρώην ναυτικού το 2005 είχε ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του ανήλικου αγοριού που είχε αποκτήσει το ζευγάρι, και είχε καταθέσει μεγάλο χρηματικό ποσό, που φέρεται να ξεπερνά τα 200.000€. Συνδικαιούχοι στο λογαριασμό ήταν η 43χρονη από την Βουλγαρία και ο 63χρονος, ενώ παράλληλα λέγεται πως ο παππούς του παιδιού του είχε γράψει κι ένα οικόπεδο “φιλέτο” στην περιοχή της Γλυφάδας.

Λίγο διάστημα μετά, επήλθε ρήγμα στις σχέσεις του ζευγαριού, κατά μια πληροφορία λόγω του γεγονότος ότι η 43χρονη ξόδευε αφειδώς χρήματα από το λογαριασμό του παιδιού της. Το 2008 το ζευγάρι χώρισε οριστικά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια δικαστική “οδύσσεια” για την επιμέλεια του παιδιού. Αρχικά η επιμέλεια δόθηκε στην 43χρονη, με την προϋπόθεση πως δεν θα φύγει από την Ελλάδα και το παιδί κάθε Σαββατοκύριακο θα μένει με το πατέρα του.

Το 2012 η 43χρονη έφυγε με το παιδί της για την Βουλγαρία και δεν είχε να δώσει σημεία ζωής για αρκετούς μήνες. Μετά από αυτό, ο 63χρονος αναγκάστηκε να απευθυνθεί εκ νέου στην Δικαιοσύνη, για το γεγονός ότι δεν έβλεπε το ανήλικο αγοράκι του με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Η ίδια συνελήφθη ένα μήνα μετά στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” μαζί με το παιδί της, προερχόμενη από την Βουλγαρία. Το αγοράκι τότε είχε παραλάβει ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος δικαστικών αγωγών, με τελική απόφαση την επιμέλεια του παιδιού να αναλάβει η μητέρα του, χωρίς να παρακωλύεται η επαφή με τον πατέρα.

Το βράδυ του Ιανουαρίου του 2015, όταν και εξαφανίστηκε ο 63χρονος, φαίνεται πως είχε πάει στο διαμέρισμα της 43χρονης στην Καλλιθέα για να δει το παιδί του και να συζητήσουν για το μέλλον του.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner