«Παιδιά εγώ τη στραγγάλισα και ας φάω ισόβια» – Όλο το χρονικό (φωτός – βίντεο)

Όλο το χρονικό της τραγικής υπόθεσης με την 37χρονη Ανθή, μητέρα τριών παιδιών, παρουσίασε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχος Δημοσθένης Χρήστου.

Όπως είπε από την αρχή υπήρχαν υποψίες για το κοντινό της περιβάλλον, όμως η μαρτυρία ενός πλανόδιου ότι την είδε με μια σακούλα τρόφιμα άλλαξε την πορεία των ερευνών.

Όπως είπε, η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί διακριτικά τον σύζυγο, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στις έρευνες της αστυνομίας, αρνούμενος μέχρι τελευταία στιγμή οποιαδήποτε ανάμειξη.

«Τον φέραμε στην Ασφάλεια και έπεσε σε αντιφάσεις. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ψάξαμε τα χωράφια και είδαμε ότι είχε οργώσει ένα χωράφι. Δεν υπήρχε λόγος να το φρεζάρει αυτή την εποχή το χωράφι. Με το που βρέθηκε το πτώμα μας είπε: “Παιδιά εγώ τη στραγγάλισα και ας φάω ισόβια”. Μπορεί να μη γλίτωσε η κοπέλα, αλλά για τη μνήμη της και για την κοινωνία βρήκαμε ποιος το έκανε».

Ο Ταξίαρχος είπε ότι το Σάββατο λογομάχησαν και ο 40χρονος σύζυγος την έπνιξε, καθώς η ίδια ήθελε να πάρει τα παιδιά και να φύγει. Μάλιστα είπε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν συνεργοί στην υπόθεση. Είπε ακόμη ότι το θύμα είχε αμυχές στο πρόσωπο και σημάδια ότι έφερε αντίσταση.

1

Κάταγμα στο κρανίο της Ανθής από το Βελβεντό έδειξε η νεκροψία

Τις δύσκολες, δραματικές ώρες που πέρασε η μητέρα τριών μικρών παιδιών, Ανθή, στα χέρια του συζύγου της, πριν αυτός την πνίξει και τη θάψει στο χωράφι του, αποκαλύπτει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με το Kozanimedia ο θάνατος της 37χρονης Ανθής, από το Βελβεντό, οφείλεται σε πνιγμονή, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας νεκροτομής.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εντοπίστηκε και κάταγμα στο κρανίο,πιθανότατα λόγω χτυπήματος από τον σύζυγό της και δράστη της δολοφονίας. Επίσης εντοπίστηκαν και εκχυμώσεις κοντά στα μάτια της 37χρονης, επίσης πιθανότατα λόγω χτυπημάτων.

Σημειώνεται ότι ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχος Δημοσθένης Χρήστου, κατά την παρουσίαση που έκανε, ανέφερε ότι ο σύζυγος, που ομολόγησε, την έπνιξε με τα χέρια του μετά από έντονο καβγά.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner