Σύλληψη 7 μαστροπών στην Λεωφ. Ποσειδώνος

Πρώτες πρωινές ώρες της 19-12-2015, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν επτά (7) αλλοδαποί, έξι (6) υπήκοοι Αλβανίας και μία (1) Ρουμανίας για μαστροπεία.

Προσήχθησαν επίσης, από την ίδια περιοχή,  δέκα (10) αλλοδαπές γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν Εκθέσεις Αρχής για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες μετέφεραν καθημερινά και κατά τις νυκτερινές ώρες, κατά μήκος της Λεωφόρου Ποσειδώνος, από το ύψος του Μοσχάτου έως και τη Γλυφάδα, αλλοδαπές γυναίκες που εκδίδονταν και επιπρόσθετα τις επιτηρούσαν κατά τη διάρκεια παραμονής τους στα παραπάνω σημεία (πιάτσες), εκμεταλλευόμενες αυτές συστηματικά.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 4.050 ευρώ
  • πέντε (5) αυτοκίνητα
  • δύο (2) πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους,  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner