Συνελήφθη 28χρονος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση από καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 14-12-2015, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 28χρονος ημεδαπός για κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Σύνταγμα.

Ειδικότερα, ο 28χρονος κατελήφθη να έχει θραύσει, με την χρήση μεταλλικού φρεατίου, τον υαλοπίνακα καταστήματος και να έχει αφαιρέσει από το εσωτερικό του φιάλες ποτών καθώς και χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, κατά την διάρκεια του τελευταίου πενταμήνου προέβαινε συστηματικά στην διάπραξη κλοπών από ισόγεια καταστήματα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εντόπιζαν καταστήματα, κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος με γυάλινη είσοδο και ακολούθως προχωρούσαν στην θραύση τους, με τη χρήση βαρέων αντικειμένων ή στην παραβίαση τους. Από το εσωτερικό τους αφαιρούσαν χρήματα, φιάλες ποτών και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα, στις περιοχές του Συντάγματος, της Κυψέλης, των Εξαρχείων και του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner