Όλο το χρονικό της αυτοκτονίας που συγκλόνισε την Καβάλα (φωτός)

– Η 30χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα λόγω οικονομικών προβλημάτων

– Είχε κάνει απόπειρα να αυτοκτονήσει άλλες δυο φορές

– Το συγκλονιστικό μήνυμα που άφησε στην 3χρονη κόρη της

Δύο λούτρινα αρκουδάκια και ένα σημείωμα βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα μιας 30χρονης νοσηλεύτριας από την Καβάλα, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, παίρνοντας υπερβολική δόση ινσουλίνης. Το συγκλονιστικό σημείωμα απευθύνεται στην τρίχρονη κόρη της, στην οποία έγραψε «να σκέφτεσαι τη μανούλα όταν κρατάς τα αρκουδάκια, να με θυμάσαι…»

Την άτυχη Κατερίνα, που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και τελικά το πτώμα της βρέθηκε στην περιοχή της Παναγίας στην Καβάλα, φαίνεται ότι σκότωσε η φτώχεια, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Η τελευταία βάρδια που έκανε στο Νοσοκομείο Καβάλας ως αποκλειστική νοσοκόμα ήταν στις 2 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με συναδέλφους της, η 30χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της με τον οποίο είχαν αποκτήσει το κοριτσάκι (τριών χρόνων σήμερα), ενώ τον τελευταίο καιρό ζούσε με τη μητέρα της. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε επιχειρήσει άλλες δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή της.

Στις 9 Δεκεμβρίου ανέβασε στο facebook το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη «Το τελευταίο βράδυ μου».

Την επομένη το απόγευμα είπε στη μητέρα της ότι θα πήγαινε στο σούπερ μάρκετ. Εφυγε χωρίς να πάρει το κινητό της και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

1

Την εντόπισε ψαράς

Η Αστυνομία εξακολουθούσε να την αναζητά έως το πρωί της Τρίτης, όταν ένας ψαράς εντόπισε το άψυχο σώμα της στα βράχια κάτω από την πλατεία Μεχμέτ Αλί. Η 30χρονη Κατερίνα πέρασε το τελευταίο βράδυ της ζωής της στα βράχια… Το σημείο που είχε επιλέξει δεν ήταν ορατό από τους περαστικούς, παρά μόνο αν κατέβαιναν στα βράχια ή αν ανοίγονταν στη θάλασσα, όπως ο ερασιτέχνης ψαράς που την εντόπισε νεκρή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν χάπια και σύριγγες με ινσουλίνη, που έδειχναν ότι αυτοκτόνησε με υπερβολική δόση. Στην τσάντα της ήταν το σημείωμα προς την κόρη της.
«Σ’ αγαπώ. Να είσαι γερή» της έγραψε.

Την Τετάρτη έγινε η κηδεία της άτυχης Κατερίνας.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner