Δίκη Χρυσής Αυγής: Δέσμευση για άμεση επιτάχυνση της διαδικασίας

Με στόχο την επιτάχυνση της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αντιπροσωπεία συνηγόρων της πολιτικής αγωγής επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών, Πρόεδρο Εφετών κ. Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο.

Οι δικηγόροι κατέθεσαν συμπληρωματικό υπόμνημα, το οποίο απευθύνεται και στον Υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, τον οποίο αναμένουν, όπως λένε οι δικηγόροι να τον συναντήσουν για το θέμα αυτό.

Ο κ. Κ. Σταμαδιάνος δεσμεύθηκε για τα παρακάτω:

1) Απαλλαγή όλων των μελών της σύνθεσης του δικαστηρίου από κάθε άλλη υπηρεσία από τον Ιανουάριο 2019 και μέχρι τη λήξη της δίκης.

2) Διεξαγωγή της δίκης κατά κανόνα στο Εφετείο προσωρινά, στην προοπτική της πλήρους και αποκλειστικής διεξαγωγής της στο Εφετείο.

3) Επιτάχυνση της δίκης με ρυθμό διεξαγωγής άνω των 15 δικασίμων μηνιαίως, εκ των οποίων όχι περισσότερες των 3-4 στον Κορυδαλλό.

Αναμφισβήτητα οι εξαγγελίες είναι θετικές και ανταποκρίνονται στα αιτήματα επιτάχυνσης και ποιοτικής διεξαγωγής της δίκης, επισημαίνουν οι δικηγόροι προσθέτοντας ότι «προσδοκούμε στην υλοποίησή τους, στην οποία και θα συμβάλουμε».ΠΗΓΗ

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner