Καταγγέλλουν τρομοκρατία οι κάτοικοι της Λευκίμμης!

Συνεχίζουν να καταγγέλλουν τρομοκρατία οι κάτοικοι της Λευκίμμης στην Κέρκυρα, ισχυριζόμενοι πως η αστυνομία έχει στρατοπεδεύσει στο χωριό και έχει στείλει στο νοσοκομείο δύο κατοίκους μέσα σε 10 μέρες.

Όπως καταγγέλλει επώνυμα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό κάτοικος της περιοχής, εκεί που βρισκόταν στον περιφερειακό του χωριού, τον πλησίασε ένας αστυνομικός και χωρίς να προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός ή έστω συζήτηση, τον γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο.

Το θύμα, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του χωριού και από εκεί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ έχει υποβάλει μήνυση στον αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως πριν από 10 μέρες, καταγγελία για αντίστοιχο περιστατικό απρόκλητης βίας αστυνομικών, είχε κάνει και ένας 23χρονος, ο οποίος πήγαινε απλά στη δουλειά του, όταν αστυνομικοί άρχισαν να τον χτυπάνε. Όπως ανέφερε:

Με περικύκλωσε η διμοιρία και καθώς τους εξηγούσα ότι πηγαίνω μαζί με την κοπέλα μου να ελέγξω τα ρεύματα του καραβιού στο οποίο εργάζομαι, δέχθηκα την πρώτη γροθιά στο πρόσωπο.

Χτυπούσαν με γροθιές , σφαλιάρες και κλοτσιές. Εκείνη την στιγμή, τους φώναξα: Μη με χτυπάτε στο χειρουργείο παιδιά, έχω πρόβλημα. Με έκαναν σκουπίδι, επειδή τους είπα ότι πάω στην δουλειά μου

Παίζανε μαζί μου και με την ψυχολογία μου. Τους έλεγε ο επικεφαλής της διμοιρίας να με αφήσουν, με άφηναν και μετά από λίγο, με ξαναχτυπούσαν.

Φοβόμουν να τους κοιτάξω στα μάτια, μήπως μου έκαναν περισσότερα, μήπως με συνελάμβαναν. Έχω γνωματεύσεις από τους γιατρούς. Θα ήθελα να βρεθεί άμεση λύση και να βρεθούν και οι υπεύθυνοι, γιατί εγώ θα μπορούσα να ήμουν νεκρός

Ο νεαρός έκανε την καταγγελία σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, μιλώντας από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται μετά τον ξυλοδαρμό του και όπως υποστηρίζει ο ίδιος, εκείνη τη στιγμή, απλά πήγαινε στη δουλειά του.

ΠΗΓΗ

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner