Εμφανίστηκαν αυτοβούλως οι δημοσιογράφοι του Φιλελεύθερου μετά τη μήνυση Καμμένου

Αυτοβούλως εμφανίστηκαν αρχικά στη ΓΑΔΑ και ακολούθως στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων ο εκδότης του Φιλελεύθερου Θ. Μαυρίδης, ο διευθυντής Παν. Λάμψιας και η αρχισυντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με το liberal.gr οι δημοσιογράφοι μόλις έγινε γνωστό πως ζητήθηκε η σύλληψή τους παρουσιάστηκαν αρχικά στη ΓΑΔΑ και από εκεί τους παρέπεμψαν στο στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων όπου κατατέθηκε η μήνυση του υπουργού.

Η μήνυση του Πάνου Καμμένου αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σχετικά με τη κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια αλλά και συνολικά στον τρόπο διαχείρισης των ευρωπαϊκών και άλλων πόρων που σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου αγγίζουν τα 1,6 δισ. ευρώ.

«Πήραν από την Ευρώπη 1,6 δισ. ευρώ για τους πρόσφυγες και έχουν δημιουργήσει τη… Μόρια» δήλωσε προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης προσθέτοντας ότι «αντί να αναζητείται τι έχει γίνει και η Δικαιοσύνη να ερευνά τις καταγγελίες για απ ευθείας αναθέσεις και που πήγαν τα χρήματα, μηνύονται δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που αναδεικνύουν το θέμα και αναζητούνται για συλληφθούν».

ΠΗΓΗ

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner