Αναβολή για τις 27 Σεπτεμβρίου στη δίκη για τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2017 θα αρχίσει-τελικά-η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριου του 2017 στο γραφείου του στην οδό Ασκληπιού.

Η ακροαματική διαδικασία δεν άρχισε σήμερα καθώς ένας εκ των κατηγορουμένων δεν εκπροσωπούνταν από δικηγόρο με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να του διορίσει δικηγόρο.

Τα μέτρα ασφαλείας εντός της δικαστικής αίθουσας ήταν δρακόντεια με ένοπλους αστυνομικούς να βρίσκονται γύρω από το εδώλιο όπου βρίσκονταν οι δύο εκ των πέντε συνολικά κατηγορουμένων στην υπόθεση και συγκεκριιμένα οι Κλοντιάν Λεκοτσάι και Όλντι Ντούλτσε. Μάλιστα, οι κρατούμενοι ανακοίνωσαν στο δικαστήριο ότι πραγματοποιούν απεργία πείνας διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής του. «Σιγα μην πάθουν τίποτα» ήταν το σχόλιο που ακούστηκε από το ακροατήριο.

Στο δικαστήριο, μετήχθη και ο Αρ. Φλώρος, ο οποίος είναι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση καθώς ο αδικοχαμένος ποινικολόγος ήταν εκ των συνηγόρων του στη δίκη για το μεγάλο σκάνδαλο υπεξαίρεσης στη δίκη της Energa.

Στη δίκη παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε η οικογένεια του Μιχ. Ζαφειρόπουλου, εκπροσωπούμενη από τους δικηγόρους Μάκη Βορίδη, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Βασίλη Αλεξανδρή, κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση:

 

Ξεκινά η δίκη των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

 

ΠΗΓΗ

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner