Προφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Τόνιας Ζόεβα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 59χρονος, που συνελήφθη στο Ρέθυμνο για τη δολοφονία της Τόνιας Ζόεβα. Η 38χρονη, βουλγάρικης καταγωγής εξαφανίστηκε στις 11 Μαΐου, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του Ρεθύμνου, όπου και φέρεται ότι συναντήθηκε με τον 59χρονο άνδρα που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου. Η εξαφάνιση της γυναίκας, που είναι και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, μετρά ήδη τέσσερις μήνες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της.

Μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 59χρονου, για ανθρωποκτονία με πρόθεση, καθώς στο σπίτι και το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου φέρεται να βρέθηκαν κηλίδες αίματος της 38χρονης αγνοούμενης, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς προς αυτή την κατεύθυνση. Ο ίδιος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, λέγοντας πως το ίδιο βράδυ της συνάντησης, την επέστρεψε στο Ρέθυμνο, χωρίς όμως να πείσει τον ανακριτή Ο 59χρονος, πάντως, επέμενε όλο αυτό το διάστημα ότι το ίδιο βράδυ είχε μεταφέρει την 38χρονη στο Ρέθυμνο. Ανέφερε ότι μάλωσαν, μάζεψε κάποια ρούχα και του είπε να πετάξει τα υπόλοιπα στα. «Ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ο πελάτης μου αρνείται την κατηγορία», αναφέρει ο συνήγορος του 59χρονου, Μπάμπης Ραπτάκης.

ΠΗΓΗ

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner