“Τυφλωμένος” από έρωτα μπούκαρε σε σπίτι για να σκοτώσει την 22χρονη ο 38χρονος δράστης – Μια νεκρή γυναίκα, δυο τραυματίες

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ένας 38χρονος, τυφλωμένος από τον έρωτα, πυροβόλησε -πιθανόν με καραμπίνα- 69χρονη, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ με το ίδιο όπλο τραυμάτισε την 22χρονη εγγονή της ηλικιωμένης και τον 74χρονο σύζυγό της.

Δεν υπήρξε οικογενειακή τραγωδία. Δεν είχε σχέση η κοπέλα με τον 38χρονο

Ο 38χρονος είχε γνωρίσει την 22χρονη στο μαγαζί που δούλευε χωρίς όμως να υπήρχε μεταξύ τους κάποια περαιτέρω σχέση. Τυφλωμένος από έρωτα, μπούκαρε στο σπίτι της 22χρονης. Αυτός, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο «Λόγος της Πέλλας» έπλαθε σενάρια σχέσης… και η κατάσταση έφτασε μέχρι το φόνο!

Ο 38χρονος εισέβαλε στο σπίτι στην Κρύα Βρύση με το όπλο και η γιαγιά μπήκε μπροστά από την εγγονή για να την προστατέψει και δέχθηκε τους πυροβολισμούς. Ο δράστης βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τραυματισμένος. Οι Αρχές βλέπουν απόπειρα αυτοκτονίας.

Όλα αυτά συνέβησαν γύρω στις 9:40 το βράδυ και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι τοπικές Αρχές.

Η 22χρονη και ο 74χρονος διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και η υγεία τους δεν φαίνεται να εμπνέει κίνδυνο. Την ίδια ώρα, ο 38χρονος μεταφέρεται σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner