27χρονοι αλλοδαποί οι “ποντικοί” σε δωμάτια ξενοδοχείων στα Χανιά με λεία άνω των 27.000 ευρώ

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση οκτώ (8) υποθέσεων κλοπών και ακόμη δύο (2) απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων και σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο 27χρονοι αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από την 09.08.2018 έως και την 27.08.2018 είχαν διαπράξει οκτώ (8) κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκαν και εντοπίστηκαν οι δύο 27χρονοι.

Από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και από την έρευνα που ακολούθησε στην κοινή τους οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 16.245 ευρώ, 100 κορόνες Δανίας, κοσμήματα των οποίων η χρηματική αξία ανέρχεται στις 8.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας που υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner