Ξεκίνησε η δίκη για τα ναρκωτικά στο Κολωνάκι

Ξεκίνησε για να διακόψει , για τις 12 Ιουνίου 2018, η δίκη για την υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου με γνωστά ονόματα της «σόου μπιζ» να βρίσκονται στη θέση του κατηγορούμενου.

Συνολικά 27 κατηγορούμενοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης μεταξύ των οποίων πασίγνωστοι ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα, η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία αλλά και επιχειρηματίες.

Σήμερα, στο ακροατήριο κανείς από τους «επώνυμους» κατηγορουμένους δεν εμφανίστηκε καθώς όλοι εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους. Η διαδικασία, ωστόσο, διεκόπη μετά από αιτήματα συνηγόρων υπεράσπισης οι οποίοι επικαλέστηκαν κώλυμα να παραστούν σήμερα στην ακροαματική διαδικασία ενώ για δυο από τους κατηγορούμενους χρειάστηκε να διορίσει το δικαστήριο συνηγόρους.

Η υπόθεση χωρίζεται σε δυο σκέλη με τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν σε αυτό που, σύμφωνα με την κατηγορία, εμφανίζει ως χώρο διακίνησης ναρκωτικών γνωστό εστιατόριο – μπαρ στο Κολωνάκι.

Βασικός πρωταγωνιστής της υπόθεσης φέρεται ένας 53χρονος επιχειρηματίας, που διαφεύγει της σύλληψης αν και σήμερα εκπροσωπήθηκε από συνήγορο.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού στο Κολωνάκι μαζί με έναν 41χρονο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, έναν γνωστό παρουσιαστή, μια ηθοποιό αλλά και τον γιο της. Η συνεργασία τους με τον 53χρονο φέρεται να ξεκίνησε το 2013 και να κατέληξε σε καβγάδες και ανταλλαγή εξωδίκων.

Σύμφωνα με την κατηγορία , από το Νοέμβριο του 2013 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015 «εντός του καταστήματος στο οποίο είχαν καθημερινή παρουσία, πωλούνταν ναρκωτικές ουσίες στους θαμώνες, οι οποίοι κατέβαιναν στο χώρο της τουαλέτας, για να πραγματοποιήσουν τις εν λόγω συναλλαγές, αφού προηγουμένως είχαν κάνει τηλεφωνική κράτηση στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας σχετικές κωδικές ονομασίες, όπως “κράτηση για ένα άτομο”, “τραπέζι”, “μπουκάλι”». Σε διαφορετική περίπτωση φρόντιζε ένας συνεργάτης του 53χρονου να τοποθετεί τις ναρκωτικές ουσίες στις ζαρντινιέρες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, απ’ όπου και γινόταν η παραλαβή».

Στο παραπεμπτικό βούλευμα καταγράφονται οι τρόποι με τους οποίους ο 53χρονος φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά σε γνωστά ονόματα της «σόου μπιζ» και όχι μόνο πολλά από τα οποία βρίσκονται μεταξύ των κατηγορουμένων.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner