Αστυνομικοί έκλεισαν μέσω ιστοσελίδας ραντεβού σε call girl – Ντου της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκους ανοχής – 13 συλλήψεις

Στις 20-2-2018 το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενήργησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε έξι οίκους ανοχής σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών.

Συνελήφθησαν συνολικά δεκατρία άτομα εκ των οποίων ένας ημεδαπός άνδρας και δώδεκα γυναίκες διαφόρων υπηκοοτήτων (Αλβανία, Χιλή, Νιγηρία, Λευκορωσία, Ουκρανία,Ρουμανία, Βουλγαρία και Ρωσία), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων και της διευκόλυνσης ακολασίας καθώς και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Επιπλέον, σε βάρος μίας υπηκόου Αλβανίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 30 μηνών για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Παράλληλα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, μέσω της οποίας κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας κανόνισαν ραντεβού με δύο γυναίκες, σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Όταν οι γυναίκες (υπήκοοι Ρωσίας και Ουκρανίας) παρέλαβαν το χρηματικό αντίτιμο που αντιστοιχούσε στο ερωτικό ραντεβού, προσήχθησαν και σε βάρος τους συντάχθηκαν Εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Από την έρευνα στους οίκους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 435 ευρώ. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες Δημοτικές Αρχές για την επανασφράγιση των οίκων.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner