Η υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου ήταν ο “ποντικός” της επιχείρησης – 200 χιλ. ευρώ τα κλοπιμαία

Ξεπερνά τις 200.000 ευρώ η ζημιά που υπέστησαν οι ιδιοκτήτες γνωστού κοσμηματοπωλείου, στην οδό Αγγέλου Μεταξά στη Γλυφάδα, από μία υπάλληλο τους που για σχεδόν τρία χρόνια έφευγε «φορτωμένη» με δαχτυλίδια, αλυσίδες κ.ά. κοσμήματα.

Ο λόγος για μία 62χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη από την Ασφάλεια Ν/Α Αττικής, «πρόσωπο υπεράνω υποψίας» όπως λένε οι ιδιοκτήτες του καταστήματος καθώς την είχε προτείνει για δουλειά φίλος τους επιχειρηματίας. Τι την πρόδωσε; Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η 62χρονη εκτός από τα κοσμήματα συνήθιζε να βάζει… χέρι και στις τσάντες των εύπορων γυναικών πελατών του κοσμηματοπωλείου.

Πριν από 15 ημέρες -σε μία ακόμη απόπειρα- έγινε αντιληπτή από την πελάτισσα, η οποία άμεσα ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Αυτοί γύρισαν τις κάμερες πίσω και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται πως εντοπίστηκαν κι άλλες περιπτώσεις που η υπάλληλος άπλωνε… χέρι.

Κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το γαϊτανάκι, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνα στο διαμέρισμα της γυναίκας και να βρίσκουν περίπου 300 κλεμμένα κοσμήματα, καθώς και 2.500 ευρώ μετρητά. Η 62χρονη φέρεται να είχε «απαλλοτριώσει» έως και 700 κοσμήματα συνολικά από τα κατάστημα. Στη συνέχεια, μέσω κλεπταποδόχου, προωθούσε τα κοσμήματα σε ενεχυροδανειστήριο και καρπώνονταν σημαντικά χρηματικά ποσά.

Μαζί της συνελήφθη και ο κλεπταποδόχος, ενώ σε βάρος της 62χρονης και του συνεργού της σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner