Κήρυγμα μίσους από ιμάμη σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα – «Βουτηγμένοι στη λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν»

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει ένας αυτόκλητος ιμάμης που κάνει κήρυγμα μίσους σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως γράφουν οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso» τα κηρύγματα μίσους εναντίον του Δυτικού τρόπου ζωής πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και για αυτά έχουν ενημερωθεί άνδρες των Ειδικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

«Βουτηγμένοι στην λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, κοιτάξτε τις γυναίκες τους, όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν “κοινές” του πεζοδρομίου» είναι μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιεί ο αυτόκλητος ιμάμης, ο οποίος συχνάζει σε καφέ της περιοχής και μάλιστα χρησιμοποιεί το κατάστημα για κηρύγματα σε μουσουλμάνους.

Ήδη, οι Ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν γνώση αυτών των κινήσεων

Μάλιστα φαίνεται πως ενημερώθηκαν από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε αυτά τα κηρύγματα. Μέχρι στιγμής, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κήρυγμα του αυτόκλητου ιμάμη περιορίζεται στην καταγγελία του Δυτικού τρόπου ζωής.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner