Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται ειδικές δράσεις για την αστυνόμευση του Νομού Θεσσαλονίκης – 45 συλλήψεις

Πραγματοποιούνται συστηματικά συντονισμένοι έλεγχοι για τη σύλληψη καταζητούμενων ατόμων, την αντιμετώπιση εμπορίας και διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια

Συνελήφθησαν συνολικά (45) άτομα

Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης, αναπτύσσεται από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Γ.Α.Δ.Θ. πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος για τη σύλληψη φυγόποινων, την αντιμετώπιση εμπορίας και διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

  • (9) άτομα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 45χρονου ημεδαπού, απογευματινές ώρες χθες (07-09-2017) στο κέντρο της πόλης, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (30) γραμμαρίων.

  • (5) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.

Μεταξύ αυτών 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (07-09-2017), διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (8) ετών και (5) μηνών για τα αδικήματα της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση, απάτης ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, κλοπής και της καθυστέρησης καταβολής βεβαιωμένων χρεών στο Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.

  • (31) άτομα, τα οποία δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι ειδικές δράσεις, που πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner