Έδεσαν, χτύπησαν και λήστεψαν την 83χρονη που τους βοηθούσε – Την παράτησαν δεμένη στο κρεβάτι της

Με τον πιο άγριο τρόπο «ξεπλήρωσαν» όσα τους πρόσφερε η 83χρονη ένα ζευγάρι στην Κίρρα Ιτέας. Η 83χρονη έπεσε θύμα άγριας ληστείας μετά ξυλοδαρμού από το ζευγάρι που βοηθούσε και τάιζε.

Τα πιο άγρια ένστικτα του ανθρώπινου είδους έδειξε ζευγάρι τοξικομανών στην Κίρρα Φωκίδας σήμερα στις 4.30 τα ξημερώματα με ληστεία και βία εναντίον μιας ανήμπορης γιαγιάς. Σπάζοντας το παράθυρο στο σπίτι της γυναίκας που τους φρόντιζε και φορώντας κουκούλες με σκοπό να της πάρουν όσα χρήματα είχε, εισέβαλαν στο σπίτι της. Αν και η ηλικιωμένη τους είπε ότι είχε μόνο 50 ευρώ, δε δίστασαν να την χτυπήσουν, να τη δέσουν στο κρεβάτι και να τη φιμώσουν για να μην φωνάξει προς βοήθεια.

Σε αυτή την κατάσταση την παράτησαν φεύγοντας με τα λεφτά που τους είχε δώσει ή άτυχη 83χρονη. Η γιαγιά παρά τα χτυπήματα, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει γείτονά της που έσπευσε να καλέσει την αστυνομία. Κατέθεσε ότι αναγνώρισε παρά τις κουκούλες, το ζευγάρι τοξικομανών που βοηθούσε σε τακτά χρονικά διαστήματα και λίγο αργότερα, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ιτέας.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner