«Μάδησε» τον παντρεμένο φίλο της για να μην αποκαλύψει την απιστία του – Συνελήφθη η 43χρονη εκβιάστρια

Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, κατηγορούμενη για εκβίαση ενός 45χρονου, παντρεμένου Ροδίτη, πατέρα δύο παιδιών, παραπέμφθηκε μια 43χρονη Ρουμάνα, που κατηγορείται ότι του απέσπασε σημαντικά χρηματικά ποσά, προκειμένου να μην αποκαλύψει τον παράνομο ερωτικό τους δεσμό στην σύζυγό του.

Η δικογραφία σε βάρος της 43χρονης σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που ενημερώθηκαν την 25η Ιανουαρίου 2017 από τον φερόμενο ως θύμα, ότι αναγκάστηκε να της καταβάλει από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι και σήμερα το συνολικό χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, απειλούμενος για την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής τους σχέσης.

Η 43χρονη φέρεται μάλιστα την ίδια ημέρα να του τηλεφώνησε και να απαίτησε να της καταβάλει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν χαρτονομίσματα και όταν ο 45χρονος βρέθηκε με την 43χρονη στην οδό Ορφανίδου για να της τα καταβάλει, οι αστυνομικοί, που είχαν στήσει ενέδρα, την συνέλαβαν και βρήκαν τα χρήματα στην τσάντα της.

Ο 45χρονος διατείνεται ότι γνώρισε την 43χρονη το καλοκαίρι του 2016 και ότι διέμενε μαζί με το ανήλικο παιδί της. Της έδωσε δανεικά 600 ευρώ προκειμένου να μετακομίσει σε διαμέρισμα δίπλα στο σχολείο του παιδιού της, ενώ στην πορεία της έδωσε χρήματα για να καλύψει τις ανάγκες εξοπλισμού της οικίας που βρήκε.

Η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική και όταν της ζήτησε να διακόψουν τότε απειλήθηκε από την 43χρονη ότι θα ενημέρωνε την σύζυγό του. Φέρεται, όπως υποστηρίζει ο 45χρονος, να τον ανάγκαζε να κάνουν έρωτα και να του απέσπασε το ως άνω χρηματικό ποσό, ενώ ενημερώθηκε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει και σε άλλο παντρεμένο άνδρα.

Η ίδια αρνείται τα όσα της καταλογίζει ο 45χρονος, υποστηρίζοντας ότι τα πρώτα χρήματα που της έδωσε προσφέρθηκε να του τα επιστρέψει όταν πληρώθηκε από την εργασία της και εκείνος της έδωσε παράταση εως να ορθοποδήσει, ενώ ισχυρίζεται ότι της έδωσε συνολικά 2.000 ευρώ. Ομολόγησε ότι είχε ερωτική σχέση μαζί του κι ότι του ζήτησε δανεικά ακόμη 500 ευρώ. Υποστήριξε ακόμη ότι όταν τσακώνονταν, θυμωμένη τον είχε απειλήσει ότι θα αποκαλύψει την σχέση τους στη σύζυγό του, αλλά ποτέ δεν τον εκβίασε, απαιτώντας να της δώσει χρήματα. Ως συνήγορος υπεράσπισής της παρίσταται η δικηγόρος κ. Μαρία Κρικοπούλου.