Σεπόλια – Ξεσπά ο ιερέας για Μίχο: «Πόσο καλά κρυβόταν ο απατεώνας»

Συγκλονισμένος ο ιερέας της εκκλησίας όπου πήγαινε ο Ηλίας Μίχος

Για τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, αλλά και τις σχέσεις που είχε μαζί του, μίλησε ο ιερέας του ναού, στον οποίον εκκλησιαζόταν ο προφυλακισμένος.

«Σε μας δεν ήταν επίτροπος. Ερχόταν τρεις φορές τον χρόνο, όπως δηλαδή όλοι οι προσκυνητές στα πανηγύρια και το Πάσχα. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις με τον κύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Alpha, ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου.

Μιλώντας για τον Ηλεία Μίχο αλλά και για την συνταρακτική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια ο ιερέας σημείωσε ότι οι πρώτες σκέψεις που του πέρασαν από το μυαλό ήταν: «Πόσο καλά κρυβόταν ο απατεώνας, ο οποίος εργαλειοποίησε την Εκκλησία και τις σχέσεις του με τους ιερείς για να κάνει ένα προφίλ που δεν τον βοήθησε κιόλας. Αυτό το προφίλ ήθελε, ενός ευυπόληπτου ανθρώπου».

«Δεν έκανε παρέα μόνο με ιερείς, έκανε παρέα και με γιατρούς και με πολιτικούς. Ευτυχώς που το προφίλ του δεν τον βοήθησε, τον αποκάλυψε και βγήκαν οι βρωμιές του στη φόρα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο πατέρας Νικόλαος Κούβαρης.

Τέλος, ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση. «Όσοι είναι μπερδεμένοι και μπλεγμένοι να βγουν στη δημοσιότητα».