Απίστευτο – Αστυνομικοί στηρίζουν ετοιμόρροπο περιπολικό με… μαδέρια (φωτογραφίες)

Μια πρωτοφανή εικόνα ανήρτησαν σήμερα στο διαδίκτυο μέλη της συνδικαλιστικής παράταξης Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, όπου απηυδισμένοι αστυνομικοί στηρίζουν τη διαλυμένη θέση του οδηγού υπηρεσιακού οχήματος της ασφάλειας με… μαδέρια!

Μάλιστα πρόκειται για όχημα της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, μια από τις πλέον μάχιμες και νευραλγικές υπηρεσίες της χώρας.

«Είναι μια από τις πολλές πρωτοφανείς εικόνες που ζούμε καθημερινά οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα περιπολικά δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν κανονικά, ενώ δεν περνούν από έλεγχο ΚΤΕΟ», αναφέρει χαρακτηριστικά στην Thessnews ο Θεοφίλος Παπαδάκης, ειδικός γραμματέας της ΠΟΑΣΥ και μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης.

Το ζήτημα των οχημάτων της ΕΛΑΣ είναι ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» για τους αστυνομικούς υπαλλήλους, αφού πρόκειται για οχήματα που μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, είναι φθαρμένα και ουσιαστικά τίθεται σοβαρό θέμα ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας των αστυνομικών.