Άγρια καταδίωξη και σύλληψη 42χρονου στην Νέα Ιωνία – “Λαβράκι” είχε η τσάντα του (φωτογραφία)

Συνελήφθη ύστερα από καταδίωξη στην Νέα Ιωνία, μεσημβρινές ώρες της 19-1-2017, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 42χρονος ημεδαπός για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, ανωτέρω Αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο μαζί με έναν άγνωστο άνδρα, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας να βρίσκονται εκτός σταθμευμένου Δ.Χ.Ε ταξί. Στην θέα των αστυνομικών, οι άνδρες απέρριψαν στο πεζοδρόμιο μία τσάντα και επιβιβάσθηκαν στο όχημα με σκοπό να διαφύγουν.

Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο έτερος δράστης αποβιβάσθηκε και τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγο αργότερα επετεύχθη η ακινητοποιήση του οχήματος και η σύλληψη του 42χρονου.

Όπως διαπιστώθηκε από την έλεγχο, το εσωτερικό της τσάντας περιείχε κάνναβη εντός δύο νάιλον συσκευασιών, συνολικού βάρους -1.060- γραμμαρίων.

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο ταξί και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -7.650- ευρώ, ένα (1) όπλο τύπου replica, οκτώ (8) μαχαίρια, (107) κροτίδες και διάφορα κοσμήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.