Αυτός είναι ο 36χρονος που συνελήφθη χθες για την υπόθεση Κολωνού

Ο 36χρονος Νικόλαος Κ. συναντήθηκε με τη 12χρονη στα Σεπόλια και έναντι χρηματικού ποσού, προχώρησε στην πράξη βιασμού της

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τη δυσώδη υπόθεση στα Σεπόλια, όπου μια 12χρονη βιάστηκε κι εκδιδόταν από τον 53χρονο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο. Ο άνδρας που συνελήφθη είναι ο τέταρτος, μετά τον προαναφερόμενο, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη και έναν 33χρονο που έπεσε στα χέρια των Αρχών το τελευταίο 24ωρο.

Ο 36χρονος άνδρας, Έλληνας, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού της 12χρονης. «Κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι έγινε η σύλληψη του 36χρονου
Η σύλληψη έγινε, έπειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης, χθες Σάββατο το απόγευμα και πρόκειται για τον τρίτο «πελάτη», ηλικίας 36 ετών, του Ηλία Μίχου, που βρίσκεται με χειροπέδες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συνάντηση με την 12χρονη έγινε στα Σεπόλια εκεί όπου προχώρησε στην πράξη του βιασμού του παιδιού δίνοντας χρήματα.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Η αρχική επαφή έγινε μέσω του διαδικτύου, όπου ο Μίχος «ψάρευε» τους άνδρες που στη συνέχεια ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους με θύμα το άτυχο παιδί.

Ο 36χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε στενό κλοιό ο «Μιχάλης»
Επιπλέον εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκτελεστούν το επόμενο διάστημα. Αρχικά για τον «Μιχάλη», που φέρεται να εκτελεί χρέη συνοδού της 12χρονης στα ραντεβού που κανόνιζε ο Ηλίας Μίχος. Τον συγκεκριμένο είχε αναφέρει από την πρώτη κατάθεσή της η 12χρονη στις 17 Σεπτεμβρίου ως τον άνθρωπο που την πήγαινε στους «πελάτες»-βιαστές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας αυτός έχει ταυτοποιηθεί και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του. Μάλιστα πηγές υποστηρίζουν πως ήδη τον έχουν υπό διακριτική παρακολούθηση και στενή επιτήρηση έτσι ώστε να συλληφθεί μόλις εκδοθεί το ένταλμα.

Υπήρχε, άλλωστε, από νωρίς η πληροφορία πως άλλοι δύο άνδρες αναμένεται να συλληφθούν ως βιαστές της 12χρονης, όπως ο 33χρονος που κρατείται από το Σάββατο. Αμφότεροι έχουν ταυτοποιηθεί ενώ έχουν αναγνωριστεί από τη 12χρονη μέσω φωτογραφιών που της έδειξαν. Πιθανότα ένας εκ των δύο να είναι ο 36χρονος που το βράδυ του Σαββάτου είδε τους άνδρες της ΕΛΑΣ να του φορούν τις χειροπέδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζουν να εξετάζονται οι ηλεκτρονικές συσκευές των ανθρώπων που εξετάζονται στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν πως από τις περίπου 260 επαφές που υπάρχουν στο τηλέφωνο της 12χρονης, περίπου 10 από αυτές είχαν συχνές επικοινωνίες με την ανήλικη και αναμένεται κι αυτοί, αν «δεθούν» όλα τα στοιχεία, να είναι οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν στις συλλήψεις.