Νίκαια: Γνωστός στο οικογενειακό περιβάλλον ο άνδρας που φέρεται να άρπαξε την 14χρονη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας στη Νίκαια

Στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας εστιάζουν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 14χρονης στη Νίκαια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που εκτιμάται να την έχει αρπάξει με τη βία την 14χρονη Μαρκέλλα είναι γνωστός της οικογένειας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε προσπαθήσει ξανά να αρπάξει το παιδί.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν η 14χρονη μαζί με την αδελφή της περπατούσαν έξω από ένα φούρνο στην οδό Ελλησπόντου, στην Νίκαια. Κάποια στιγμή, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά τους και πέντε άνδρες κατέβηκαν από αυτά. Αφού ακινητοποίησαν την αδελφή της 14χρονης άρπαξαν με τη βία το ανήλικο κορίτσι, το έβαλαν στο ένα αμάξι και εξαφανίστηκαν.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του παιδιού, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε πλησιάσει το παιδί και πριν 2-3 μήνες, αλλά και πριν 20 μέρες, ενώ η 14χρονη πήγαινε σχολείο. Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζει τις έρευνες και δημοσιεύει τα στοιχεία της μικρής προκειμένου να βρεθεί ένας μάρτυρας ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη.

Την ίδια ώρα, «φως» στις έρευνες αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχουν καταγράψει τη στιγμή της αρπαγής.