Αγωνία στη Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο ανήλικοι που παρασύρθηκαν σε τροχαία

Δύο σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη με θύματα δύο ανήλικα αγόρια. Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, οι δύο ανήλικοι που τραυματίστηκαν αφού παρασύρθηκαν από οχήματα.

Το πρώτο περιστατικό αφορά ένα 16χρονο αγόρι που στις 15:00 μετά το μεσημέρι κινούνταν με το ποδήλατό του στην 28ης Οκτωβρίου με Δενδροποτάμου στους Αμπελόκηπους, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα. Το δεύτερο περιστατικό αφορά ένα 13χρονο αγόρι το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον δρόμο Θέρμης-Πανοράματος.

16χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Όπως αναφέρει το thestival, ο άτυχος νεαρός, που διέσχιζε τον δρόμο, χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Από τον τραυματισμό υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον μεταφέρουν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 16χρονο ήταν υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο ανήλικος κατευθυνόταν στο στάδιο της περιοχής για να προπονηθεί. Επί τόπου βρέθηκε ο προπονητής του, ο οποίος και τον αναγνώρισε.

13χρονος πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται ένα αγόρι 13 ετών, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Θέρμη. Ο οδηγός ακινητοποίησε αμέσως το όχημά του και έσπευσε να βοηθήσει το ανήλικο παιδί.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή, προκειμένου να μεταφέρει τον ανήλικο σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος μαζί με έναν φίλο του ήθελαν να περάσουν στην απέναντι μεριά του δρόμου, μιας λεωφόρου συγκεκριμένα με 4 λωρίδες, τις δύο αντίθετης πορείας.

Το ένα παιδί αντιλήφθηκε το όχημα και κοντοστάθηκε, σε αντίθεση με τον 13χρονο που παρασύρθηκε.