Σοκαριστική επίθεση σκύλων σε γυναίκα – Την κατασπάραξαν ενώ βρισκόταν πάνω στο μηχανάκι της

Οι συνεχόμενες επιθέσεις σκύλων τόσο στη Καλαμάτα όσο και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας εγείρουν έντονο προβληματισμό

Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό επίθεσης σκύλων, καταγράφηκε αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, με θύμα μια γυναίκα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από την άγρια αγέλη που εδώ και καιρό τρομοκρατούσε την περιοχή.

Οι συνεχόμενες επιθέσεις αδέσποτων σκύλων τόσο στη Καλαμάτα όσο και σε πολλές περιοχές της χώρας εγείρουν έντονο προβληματισμό, με τις Αρχές να συνεχίζουν να «σφυρίζουν» αδιάφορα, χωρίς να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Η νέα επίθεση από την άγρια αγέλη σκύλων σημειώθηκε στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας με θύμα μια γυναίκα η οποία επέστρεφε από τη δουλειά της με την μηχανή της. Η αγριότητα των σκυλιών είναι χαρακτηριστική καθώς δέχθηκε επίθεση την ώρα που είχε κόψει ταχύτητα -όμως ήταν εν κινήσει- πλησιάζοντας στο φανάρι για να στρίψει.

Εκείνη τη στιγμή της επιτέθηκε μία αγέλη αδέσποτων σκυλιών, την έριξαν κάτω και άρχισαν να την δαγκώνουν, καθώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να επιταχύνει για να ξεφύγει, και έπεσε από τη μηχανή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τριπόλεως, όπου και νοσηλεύεται. Σήμερα όπως ανέφερε το ίδιο το θύμα στο MEGA, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.