Μπέρδεψε τα κτίρια και πήγε να μπει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

40χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, γιατί μπήκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχοντας μαζί του όπλο

Υπάλληλος σε μεγάλη εταιρία που έχει την έδρα της στη λεωφόρο Αθηνών, δίπλα από το κτίριο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., είναι ο 40χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, γιατί μπήκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχοντας μαζί του όπλο.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο 40χρονος έψαχνε να βρει το κτίριο της εταιρίας όπου εργάζεται, μπερδεύτηκε και κατέληξε στο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. επί της οδού Πέτρου Ράλλη. Αυτός ήταν ο λόγος που οι σκοποί του κτιρίου των εγκληματολογικών εργαστηρίων κατάλαβαν αντικρίζοντας τον ότι έχουν να κάνουν με άτομο που δεν ξέρει που πηγαίνει. Άλλωστε δεν είχε κάποιο ραντεβού στη Δ.Ε.Ε., όπως προέκυψε από την έρευνα.

Ο 40χρονος είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής, γεγονός που γεννά ερωτήματα. Το μεσημέρι επιχείρησε να μπει στο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς να δηλώσει ότι έχει πάνω του όπλο. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν το όπλο.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διατάραξης της κοινής ειρήνης και απείθεια.