Κεραμεικός: Τέσσερις αλλοδαποί “ναρκέμποροι” στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 12-9-2022 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, τέσσερις αλλοδαποί (ηλικίας 46, 34, 39 και 40 ετών) για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Κεραμεικού, εντοπίστηκαν ο 46χρονος, ο 34χρονος και ο 39χρονος έξωθεν καταστήματος να συναντώνται με τον 40χρονο που έφτασε στο σημείο με αυτοκίνητο μεταφέροντας ένα ύποπτο λευκό κουτί, το οποίο στη συνέχεια περιεργάζονταν από κοινού με τον 34χρονο.

Εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί γνωστοποίησαν την ιδιότητα τους και προέβησαν σε έλεγχο του αυτοκινήτου, όπου εντός του επίμαχου κουτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -1.492- γραμμ. κάνναβης. Επίσης, ο 39χρονος και ο 46χρονος κατελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους -2,1- γραμμ. κάνναβης και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.