Έτσι έγινε η κινηματογραφική ληστεία στη Λαχαναγορά του Ρέντη

Στα όσα συνέβησαν στην κινηματογραφική ληστεία με λεία 130.000 ευρώ που έλαβε χώρα κοντά στη Λαχαναγορά του Ρέντη αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Απόστολος Αποστολάκος μιλώντας στο DEBATER.

Ο κ. Αποστολάκος εξήγησε πως το περιστατικό έγινε σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού και ότι το θύμα είναι ένας μισθωτής στη Λαχαναγορά.

«Το περιστατικό δεν έγινε ούτε πέριξ, ούτε μέσα στη Λαχαναγορά. Έγινε στον παράδρομο της Λ. Κηφισού προς την πλευρά του Ρέντη, απλά το θύμα είναι μισθωτής στη Λαχαναγορά. Το ποσό ήταν που έκανε τόσο ντόρο… Ο οργανισμός είναι στη διάθεση της αστυνομίας αν χρειαστούν περαιτέρω πληροφορίες», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι το θύμα είναι σε κατάσταση σοκ καθώς μιλάμε και για ένα μεγάλο πόσο.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει «καρτέρι» στον 50χρονο πιθανότατα γνωρίζοντας πως είχε μαζί του το σακβουαγιάζ με τα 130.000 ευρώ.

Το πρωί της τρίτης ο 50χρονος αποχώρησε με το ΙΧ του από τη Λαχαναγορά του Ρέντη παρουσίασε βλάβη.

Η βλάβη φαίνεται πως ήταν στον καταλύτη και είναι πιθανόν να προκλήθηκε από τους ληστές καθώς πριν προλάβει να καταλάβει ο παθών τι έχει συμβεί ο σάκος με τα 130.000 ευρώ είχε κάνει “φτερά” και οι δράστες είχαν γίνει «καπνός».

Πηγή: Debater.gr