Πέθανε 5 μηνών βρέφος μετά από κακοποίηση – Συνελήφθη συγγενής

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας οδήγησε στο θάνατο ένα μόλις 5 μηνών βρέφος.

Ένας ανδρας από τη Σητεία επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που κρατούσε αγκαλιά το μωρό τους με αποτέλεσμα το 5 μηνών βρέφος να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις στον αυχένα αλλά και την σπονδυλική στήλη.

Το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σητείας από τον ίδιο τον πατέρα όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ σοκαρισμένοι πάλευαν μέχρι τα ξημερώματα να σώσουν το μωράκι το οποίο μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρων το βρέφος κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα αφού η εωτερική αιμοραγία ήταν ανεξέλεγκτη.

Ο πατέρας μετά την κατάληψη του βρέφους συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νεαπόλεως στο πλαίσιο του αυτοφόρου.

Η μητέρα του βρέφους αυτήν την ώρα δίνει κτάθεση στον ιατροδικαστή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους.