Άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι μας ενημερώνει ο πολίτης που έκανε καταγγελία

Χθες το βράδυ και μετά από πολλές καταγγελίες που έχουν έρθει στο Policenews για το φαινόμενο με τα οχήματα με τη μουσική στη διαπασών, εξατμίσεις και ιλιγγιώδεις ταχύτητες στην περιοχή του Μενιδίου και πιο συγκεκριμένα επί της Φιλαδελφείας και μπροστά από το δημαρχείο, αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε μια ουσιαστική καταγγελία-παρέμβαση, κατοίκου της περιοχής που επανειλημμένως και δίχως αποτέλεσμα καλούσε την Άμεση Δράση για τη διατάραξη που γίνεται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή.

Το άρθρο (δείτε το εδώ: Καταγγελία πολίτη: “Κάθε βράδυ τα ίδια στο Δημαρχείο Μενιδίου και η αστυνομία… κοιμάται”) με τον ιδιαίτερα καυστικό τίτλο (που αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε ως μέσο που προάγει το έργο των Σωμάτων Ασφαλείας), αποφασίσαμε να το βάλουμε με τον τίτλο που μας έστειλε ο αγανακτισμένος πολίτης, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο στους αναγνώστες μας την ταύτιση σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που ταλαιπωρεί μωρά παιδιά και υπερήλικες με προβλήματα υγείας, όταν ασυνείδητοι οδηγοί χάριν επίδειξης κάνουν παντιλίκια, κόντρες, ξερογκαζιές και έχουν τα ηχεία τέρμα σηκώνοντας κυριολεκτικά ολόκληρες γειτονιές στον αέρα.

Πριν λίγο, με νεότερα μήνυμα του πολίτη, ενημερωθήκαμε πως την τελευταία ώρα, έξω από το δημαρχείο Μενιδίου, βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, με jeep, περιπολικά, συμβατικά οχήματα και μοτοσυκλέτες της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι διεξάγουν ελέγχους σε ότι ύποπτο περνάει από την περιοχή, βεβαιώνοντας κλήσεις σε παραβάτες.

Ο πολίτης, μέσα από το νέο του μήνυμα, ευχαριστεί το Policenews που δημοσιοποίησε την καταγγελία χωρίς λογοκρισία, αλλά και την ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους της περιοχής για πολύ καιρό.

Εκφράζει την ανησυχία του ωστόσο, πως αν η σημερινή ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν ξαναεμφανιστεί στο σημείο, το φαινόμενο των ασυνείδητων νεαρών με τα αυτοκίνητα “club” και τις εξατμίσεις που πετάνε φλόγες, θα κάνουν πολύ σύντομα την εμφάνισή τους.

Σημείωση του Policenews: Ως δημοσιογράφοι με μακρά πορεία στο αστυνομικό ρεπορτάζ, άρα και με μεγάλη πείρα, θεωρούμε πως η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, στους παραβάτες θα βεβαιωθούν κλήσεις και επιτέλους η περιοχή θα ηρεμήσει από τους επικίνδυνους οδηγούς δίτροχων και τετράτροχων οχημάτων. Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε με νεότερες λεπτομέρειες.