Νέο ΣΟΚ στην ΕΛ.ΑΣ. – Άλλος ένας αστυνομικός των ΜΑΤ αυτοκτόνησε το πρωί – Το σημείωμα που άφησε ανατριχιάζει…

18/01/2017 16:05

Αστυνομικός των ΜΑΤ σήμερα το πρωί αυτοκτόνησε στην περιοχή του Γκύζη επί της οδού Αμφικλείας. Η σύμπτωση είναι ότι μπροστά από αυτή την πολυκατοικία είχε σκοτωθεί ο Τσουτσουβής και οι αστυνομικοί παλιότερα. Δυστυχώς, η θλιβερή είδηση επαληθεύεται από αξιωματικούς της ασφάλειας, οι οποίοι διευκρινίζουν ότι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα οι λόγοι που οδήγησαν τον τραγικό αστυνομικό στο απονενοημένο. Θυμίζουμε ότι τέλος στην ζωή του είχε δώσει αστυνομικός της ίδιας υπηρεσίας την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αυτοκτόνησε την ημέρα της γιορτής της κόρης του

Σε ένα λιτό αλλά άκρως επεξηγηματικό σημείωμα, ο αστυνομικός των ΜΑΤ που αυτοκτόνησε κάνει ένα σύντομο απολογισμό λαθών μέσα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του με ένα σκληρό για τον ίδιο κείμενο αυτοκριτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ζητά ταπεινή συγνώμη για την απόφαση του από τον πατέρα του, ενώ καταθέτει την επιθυμία του να του ανάβουν ένα κερί για να τον θυμούνται. Σε άλλο σημείο αναφέρει πως υπήρξε καλός άνθρωπος, αλλά όχι όπως θα έπρεπε πρώτακαι κύρια με τον εαυτό του, τα παιδιά του και την πρώην σύζυγο του. Η τραγωδία όμως έχει και άλλες εξαιρετικά ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Τον νεκρό αστυνομικό βρήκε μέσα στο διαμέρισμα του η ίδια η μάνα του, που κατέβηκε στην Αθήνα χθες το βράδυ για να γιορτάσουν όλοι μαζί την γιορτή της κόρης του παιδιού της και εγγονούλα της.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *