Βασίλης Γοργολίτσας: Το 1.5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο ΙΧ του ήταν από ναρκωτικά;

Μια περίεργη υπόθεση, με περίεργη εξέλιξη. Ένας 32χρονος εισβάλλει στο πάρκινγκ του Εφετείου. Ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι φέρει εκρηκτικά και ναρκωτικά. Είναι υπό την επήρεια κοκτέιλ ναρκωτικών. Είναι φανερό πως δεν έχουν συνάρτηση όσα λέει 

Ο Βασίλης Γοργολίτσας, είχε συμμετάσχει πριν αρκετά χρόνια σε reality μουσικής. Δηλώνει τραγουδιστής και συνθέτης. Μπούκαρε με το ΙΧ του στο πάρκινγκ του Εφετείου, ουσιαστικά για να γλιτώσει από τους δαίμονες και τα φαντάσματα που έβλεπε λόγω της συχνής χρήσης ναρκωτικών ουσιών που έκανε.

Το περίεργο σε όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι στο αυτοκίνητό του πέρα από τα ναρκωτικά που βρέθηκαν (κοκαΐνη, χασίς και χάπια), βρέθηκε και το ποσό του 1.513.555 ευρώ και μικρό ποσό δολαρίων. Χρήματα που οι Αρχές υπέθεσαν πως είναι προϊόν αγοραπωλησίας ναρκωτικών. Είναι όμως έτσι;

Ο 34χρονος Βασίλης Γοργολίτσας, βρίσκεται αυτή την ώρα στο Δρομοκαΐτειο, κάτω από στενή παρακολούθηση από ψυχιάτρους, για να διαπιστωθεί τι πραγματικά τον έκανε να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Ναρκωτικά, αυτοκίνητο και μετρητά κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις στην περίπτωση του 34χρονου για να διαπιστωθεί αν ο λόγος που έφτασε σε αυτή την κίνηση, ήταν για να γλιτώσει από τις ναρκωτικές ουσίες που είχε εθιστεί τα τελευταία χρόνια.

Δείτε τη συμμετοχή του στο Greek Idol πριν 12 χρόνια: