Επίθεση με οξύ στη Μεσσήνη: «Δεν τον θεωρούσα ικανό, τώρα δεν ξέρω τι του γύρισε το μυαλό»

Η δύναμη της 49χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με υδροχλωρικό οξύ και ο «μετανιωμένος» 50χρονος που έδρασε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με οργανωμένο σχέδιο

«Δεν τον θεωρούσα ικανό, τώρα δεν ξέρω τι του γύρισε το μυαλό. Ποτέ δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι δεν θα είμαστε μαζί», δήλωσε στο Star η 49χρονη.

Η άτυχη γυναίκα δίνει μάχη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για να σωθεί το δεξί της μάτι με γιατρούς και νοσηλευτές να είναι αισιόδοξοι και να κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό άνθρωπο.

Ο 50χρονος δράστης οδηγήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 13/08, διεκδικώντας δεύτερη αναβολή για να απολογηθεί. Αφού έγινε δεκτή αποχώρησε με αστυνομικές δυνάμεις. Ο δράστης φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς «Δεν άντεξα και την σκότωσα» ενώ ο δικηγόρος του δήλωσε βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο ότι είναι μετανιωμένος και πως έχει ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του.

Πρόσθεσε δε «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν έπρεπε να το κάνω» ενώ ο δικηγόρος του, Σάκης Ηλιόπουλος εξήγησε ότι «Τις τελευταίες ώρες συνειδητοποίησε τι έχει γίνει, προσπαθεί να δώσει και ο ίδιος μια εξήγηση. Είναι μια δύσκολη κατάσταση».

Επιπλέον ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε ότι ο 50χρονος θα βοηθήσει την πρώην σύζυγό του για να γίνει καλά. «Ο πελάτης μου εκφράζει μια αγωνία για το τι θα γίνει με την όρασή της, με το μάτι της. Λέει ότι θέλει να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα βέβαια με τις αρχές, ο δράστης αν και τα λόγια του δείχνουν μετάνοια, δεν έδρασε εν βρασμώ αλλά προετοίμαζε την επίθεση εδώ και 3 ημέρες.

Η 49χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, δε δέχεται τη συγγνώμη του άνδρα της και συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της για την αποκατάσταση της υγείας της.