Κως: Τον κατήγγειλαν για βιασμό και προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς για να μην συλληφθεί

Συνελήφθη 25χρονος μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για βιασμό αλλά παραπέμφθηκε και για δωροδοκία υπαλλήλου, αφού ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει, με το όποιο αντίτιμο

Ο λόγος για έναν 25χρονο αλβανικής καταγωγής ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (13/8) στην Κω, σύμφωνα με τη rodiaki. Όλα ξεκίνησαν όταν μία 17χρονη Γερμανίδα εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον 25χρονο. Η ίδια είπε ότι γνωρίστηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια σήμερα πρωινές ώρες, κατέληξαν σε παραλία του νησιού.

Η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη από τους αστυνομικούς του 25χρονου, ο οποίος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έγιναν ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους αλλά με τη συγκατάθεση της.

Ωστόσο η υπόθεση δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο αλλοδαπός ζήτησε από τους αστυνομικούς να «κλείσουν» την υπόθεση, να τον αφήσουν να φύγει και εκείνος θα τους κεράσει καφέ ή τέλος πάντων να τους έδινε ότι του ζητούσαν.

Φυσικά αυτό δεν έγινε, αντίθετα είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 25χρονου Αλβανού όχι μόνο για το βιασμό αλλά και για δωροδοκία και να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.