Νέα υπόθεση απάτης στην Κρήτη: «Άρπαξαν» 15.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά απάτης στην Κρήτη

Μια νέα καταγγελία ερευνούν οι αρχές, τη δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες, καθώς από τον τραπεζικό λογαριασμό ενός 52χρονου Ρεθυμνιώτη έκαναν φτερά 15.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr ο 52χρονος την Δευτέρα έψαξε μέσω της μηχανής αναζήτησης την ιστοσελίδα της τράπεζας του, προκειμένου να μπει στο e-banking του. Στη σελίδα που βρήκε, η οποία όμως δεν ήταν αυθεντική, έβαλε τους κωδικούς του αλλά το σύστημα κατέρρευσε και τον… πέταξε έξω.

Την επόμενη μέρα προσπάθησε να συνδεθεί στον λογαριασμό του, αναζητώντας ξανά την τράπεζα του στο Google. Τότε μπήκε στην πραγματική σελίδα, όπου εκεί είδε ότι έλειπαν από τον λογαριασμό του 15.000 ευρώ.

Ο 52χρονος πήγε χθες στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές ερευνούν μια άλλη υπόθεση απάτης όπου μια 40χρονη έχασε 8.200 ευρώ από το λογαριασμό της μέσα σε δευτερόλεπτα.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (3/8) όταν άντρας τηλεφώνησε σε 40χρονη γυναίκα εργαζόμενη σε μεγάλη τοπική επιχείρησε και με διάφορους τρόπους, επιχειρήματα και παρρησία λόγου κατάφερε τελικά να την πείσει να του δώσει πρόσβαση στους τραπεζικούς της λογαριασμούς.