Μυτιλήνη: Η οργή του πατέρα της 14χρονης για τον αστυνομικό – «Αληταρά θα πάω φυλακή για εσένα»

Ο 53χρονος αστυνομικός – προπονητής εισήλθε λίγο πριν της 11:00 το πρωί της Τρίτης 2 Αυγούστου στον Εισαγγελέα και δέχθηκε την οργή των δύο γονέων

Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο 53χρονος αστυνομικός – προπονητής ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας από τη Μυτιλήνη, ενώ σημειώνεται ότι ο φερόμενος δράστης ερευνάται και για δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη.

Οι γονείς της 14χρονης βρίσκονταν εκεί και μόλις έκανε την εμφάνισή του ο κατηγορούμενος με το όχημα της αστυνομίας, ξέσπασαν οργισμένοι. Ο πατέρας της μάλιστα προσπάθησε να τον χτυπήσει, όμως ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο κατάφερε να τον συγκρατήσει την ώρα που φώναζε: «Αληταρά, θα πάω φυλακή για εσένα».

Η μητέρα της 14χρονης φώναξε χθες στον αστυνομικό «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» και σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μην μιλήσει και την χτυπούσε στο αυτοκίνητο. Η ίδια είχε δηλώσει βέβαιη στην ΕΡΤ ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκε εντολή να γίνει γνωστό το όνομα του 53χρονου και να δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ νωρίτερα αποδοκιμάστηκε στα δικαστήρια, όπου παρόντες ήταν και οι γονείς της 14χρονης.

Η έρευνα των αρχών έχει επικεντρωθεί πλέον στα προφίλ του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του, ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού. Από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει ότι ο 53χρονος προσπαθούσε πιεστικά να αποσπάσει από την 14χρονη βίντεο πορνογραφικού χαρακτήρα.