Σήμερα η κηδεία της 26χρονης αστυνομικού που πέθανε στην υπηρεσία – Συγκινεί το «αντίο» στη Χαρούλα

Συγκίνηση στη Ναυπακτία για τον αιφνίδιο θάνατο της 26χρονης αστυνομικού

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Ναυπακτία ο αιφνίδιος θάνατος της 26χρονης αστυνομικού Χαρούλας Κανέλλου εν ώρα υπηρεσίας το πρωί της Τρίτης.

Η άτυχη Χαρούλα, η οποία ήταν κόρη αστυνομικού από τη Ναύπακτο, υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Το πρωί της Τρίτης, κατά πληροφορίες μπήκε στο περιπολικό αλλά ένιωσε αδιαθεσία. Αν και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Η κηδεία της 26χρονης αστυνομικού για τον θάνατο της οποίας αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή, θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα, στις 17:30 στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής Ναυπακτού.

Την ίδια ώρα συγκινούν οι αποχαιρετισμοί στην άτυχη 26χρονη: «Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με χαμόγελα. Σήμερα τα χαμόγελα δεν άργησαν να παγώσουν στα χείλη. Σήμερα τα χείλη κόλλησαν, αδυνατούν να αρθρώσουν λόγια. Σήμερα τα λόγια είναι περιττά. Σήμερα η θλίψη, ο πόνος, ο θρήνος, ο στεναγμός άπλωσαν τα ολόμαυρα φτερά τους κι αγκάλιασαν σφιχτά το σπιτικό του πολυαγαπημένου φίλου, συναδέλφου-συνεργάτη στο αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου αλλά και εκλεκτού συντοπίτη Γιάννη Κανέλλου αφού, η Χαρούλα του Γιάννη και της Ελισάβετ, της Έφης και της Βασιλίνας, η Χαρούλα όλων μας, δεν είναι πια κοντά μας, δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά εκεί, στη γονική και στοργική θαλπωρή όπως και πρώτα» γράφει ένας φίλος της οικογένειας στο Facebook.

Την είδηση του θανάτου της νεαρής αστυνομικού αποκάλυψε ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας ο οποίος αποχαιρέτησε την Χαρούλα.